ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL, LUNI 13 AUGUST

ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL, LUNI 13 AUGUST

Luni, 13 august, de la ora 11.00, consilierii locali se vor întruni în ședință extraordinară, șapte din cele 10 proiecte de hotărâri aflate pe ordinea de zi vizând importante obiective de investiții ale municipalității.

Unul dintre acestea este “Reconfigurarea zonei adiacente blocurilor A1, A2, A3, de pe Bulevardul Decebal”, prin care se dorește modernizarea și utilizarea maximă a spațiului aflat în vecinătatea acestor blocuri. Investiția va cuprinde dotarea locurilor de joacă cu echipamente de ultimă generație destinate copiilor, amenajarea de platforme și căi de acces, amenajarea de trotuare și spații verzi și modernizarea părții carosabile. În ședința de luni va fi supusă aprobării documentația tehnico-economică a proiectului, însemnând devizul general al cheltuielilor și memoriul tehnic.

Alte trei proiecte de hotărâri vizează modernizarea unor străzi/alei din municipiu, atât a trotuarelor cât și a părții carosabile: str. Muntenia, Intr. Apusului împreună cu str. Clopotari-tronson IV, aleea adiacentă blocului Nova Force.

Toate acestea vor fi realizate din fonduri proprii și presupun modernizarea trotuarelor prin dale behaton și asfaltarea părții carosabile, în prezent fiind din piatră și pământ sau betonate, dar într-o stare degradată.

Ordinea de zi a ședinței poate fi consultată în următorul link:

http://old.primariagiurgiu.ro/portal/giurgiu/primarie/portal.nsf/0/E06EB3628EC3C6C0C225820F002C0383/$FILE/extra%2013.pdf

Ultima modificare: 08.08.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ÎNCEP LUCRĂRILE LA GRĂDINIȚA DIN NEGRU-VODĂ!

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.